diva's op stal (zonder site).png

 

Hoe houd je je staande in de harde wereld van de showbizz? Want: there’s no business like show business!

In Diva’s op Stal is dat wat Mats en Stephan zich afvragen. En deze jonge theatermakers kunnen het weten. Ze geloofden er zelf een aantal jaar geleden aan. Vol goede moed startten ze hun studie aan het conservatorium, de dromen waren groot. Een decennium na deze start is het tijd om de balans op te maken. Wat is er over van hun dromen? Glitter en glamour? Vooral veel auditeren, afwijzingen en op je bek gaan zal je bedoelen! Kennismaken met machtsmisbruik, hiërarchie en heel hard zweten om überhaupt te mogen blijven werken.

Maar de passie voor het vak blijft groter dan de afschuw. Want je kan de diva wel op stal zetten… maar eens een showpaard, altijd een showpaard!

Met zang, dans en sketches brengen Stephan en Mats de revue op geheel eigen wijze weer terug! Diva’s op Stal is muziektheater en cabaret in één! Een moment ouderwets genieten van een stukje ongecompliceerd theater. Voor iedereen die weleens naar het theater gaat, zelf in het theater speelt of gewoon naar The Voice kijkt... 😉 Deze two-men-show zal u nooit vergeten!

CAST & CREATIVES

Spel: Mats Lodenstijn & Stephan Peters
Tekst: Stephan Peters

Fotografie: Niek Brunninkhuis