DSC_2540.jpg

MAST Makers

MAST Makers is het nieuwe theatercollectief van Mats Lodenstijn en Stephan Peters. Een decennium geleden leerden zij elkaar kennen op het Fontys Conservatorium, studie Muziektheater. Na het spelen van musicals, eigen programma’s en concours vond dit duo het tijd om hun ervaringen te bundelen.

Stephan Christiaan Peters
zanger, acteur, tekstschrijver

Stephan studeerde in 2015 af aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, richting muziektheater. In 2015 was hij finalist bij het Concours de la Chanson. Daarna speelde hij in de musical Willem Ruis. Met zijn eigen programma ‘De Gelogen Man’ stond hij in 2016 in verschillende theaters en op festivals, zoals theaterfestival Boulevard en Delft Fringe. Ook won hij dat jaar de kleinkunstprijs voor aanstormend talent op het festival Gentse Feesten (België). Hij toerde door het land met ‘Niet Zonder Ons’, een tribute aan Ramses Shaffy. Ook speelde hij Jezus in de Passie van de Langstraat. Binnen MAST Makers speelde Stephan afgelopen seizoen in ‘De prins met 1000 vragen’, waarvan hij tevens de liedteksten schreef. 

 

Stephan is tevens als zangcoach verbonden aan Phoenix Cultuur 

Volg Stephan hier

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
Passie van de langstraat 2022-432.jpg
_DSF3206NB.jpg

Mats Lodenstijn
zanger, acteur, docent

Mats studeerde in 2014 af aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, richting muziektheater. Hij was leadzanger van de soulband ‘Sticks ’n Stones’. Ook speelde hij in de musical HAIR de rol van Berger, een productie van theater Koblenz (Duitsland). Na een masterstudie filosofie legt Mats zich nu vooral toe op het maken van eigen werk.  Ook is hij onderdeel van de theaterhappening Boys Won’t Be Boys. In seizoen ‘20/’21 speelde hij in ‘De Prins met 1000 vragen’, het eerste project van MAST Makers. Als zanger treedt Mats regelmatig op bij diverse concerten, zoals het Bevrijdingsconcert te Tilburg. 

 

Mats is als docent verbonden aan de Vrije Academie en het Kunstencentrum Waalwijk 

Volg Mats hier 

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube